Xtra

Cirque Mania #6 van 28 t/m 30 september 2018 staat bol van de internationale dwarsverbanden. Met trots presenteert Korzo de Nederlandse premiere van de hitvoorstelling Face Nord van het Franse gezelschap Un Loup pour l’Homme, ditmaal met een volledig vrouwelijke cast. We verwelkomen twee grote talenten terug: de Vlaamse jongleur Michiel Deprez die in Fase een duet aangaat met drie tennisbalkannonnen en de Nederlandse maker Camiel Corneille die bij het Vlaamse gezelschap Grensgeval de familievoorstelling Plock! maakte. De prijswinnende choreografe Pia Meuthen presenteert haar succesvoorstelling Go north and see what those strangers do met een internationale cast. Het weekend start zoals gebruikelijk met de makers van de toekomst in een kleurrijk soloprogramma van studenten van Codarts Circus Arts.

Voordelige dagkaarten

U kunt met voordeel dagkaarten bestellen. Bestel online tickets voor twee voorstellingen op dezelfde dag en de korting wordt automatisch berekend. De dagkaarten zijn op vrijdag 28 september €21,- en op zaterdag 29 en zondag 30 september €27,- per dag.

NB Op 30 september is het niet mogelijk om Plock! om 16.00 uur te combineren met Face Nord.

Save the date

Cirque Mania #7
vr 22 t/m zo 24 maart 2019

We Are Public is een lidmaatschap voor culturele avonturiers. Het werkt heel simpel: met een vaste bijdrage van €15,- per maand ben je al lid. Hiermee investeer je in cultuur en krijg je toegang tot de beste concerten, voorstellingen, films en exposities van Den Haag (en Amsterdam). Een bevlogen redactie selecteert de beste programma’s, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken.

Tickets

Check altijd de website van wearepublic.nl hoe je aan tickets komt. Soms is er namelijk een beperkt aantal tickets beschikbaar en is reserveren verplicht. Heb je tickets gereserveerd? Zorg dan dat je deze uiterlijk 45 minuten voor aanvang ophaalt bij Korzo. Daarna worden alle reserveringen vrijgegeven.

Binnenkort kun je met je We Are Public-pas naar:

You are here