© Anna van Kooij

Scholen

Korzo presenteert een breed aanbod van spannende, ontroerende, grensverleggende en komische voorstellingen uit binnen- en buitenland in diverse genres zoals dans, muziek, theater, circus, mime en muziektheater. Daarnaast is Korzo een van Nederlands grootste dansproducenten voor toptalent. 

Voor het basis- en voortgezet onderwijs biedt Jong Korzo een educatief programma op maat. Voorstellingen kunnen daarbij gekoppeld worden aan extra activiteiten zoals een workshop, nagesprek of supercollege. Ook is het mogelijk om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen! Voor vragen, advies en boekingen kunt u contact opnemen met Nathalie Décory: educatie@korzo.nl | 070 363 7540

BEKIJK ONS AANBOD:

Jong Korzo presenteert voor het basisonderwijs een breed aanbod van spannende, ontroerende, grensverleggende en komische voorstellingen. Deze kunnen zowel in het theater als bij u op school worden gespeeld. Bekijk de brochure online of vraag deze gratis aan via educatie[@]korzo.nl.

Educatie op maat

Rondom de voorstellingen bieden wij een op maat gemaakt educatief programma waarmee u de voorstellingen kunt koppelen aan bijvoorbeeld een inleiding, nagesprek, workshop en/of rondleiding. We stellen dit graag samen met u samen. Kijk voor meer informatie onder Educatie op maat.

Cultuuronderwijs op zijn Haags

Jong Korzo doet mee aan Cultuuronderwijs op zijn Haags van de Cultuurschakel. Hierdoor kunt u voor uw school subsidie aanvragen. Inschrijven voor het aanbod 2019-2020 kan van 13 mei t/m 16 juni via www.cultuurschakel.nl/inschrijven.

Contact

Nathalie Décory
educatie[@]korzo.nl
tel. 070 363 7540

AANBOD BASISONDERWIJS 2019-2020

Iedere school is anders. Iedere leerling is anders. Iedere artiest is anders. Bij Korzo vieren we diversiteit en bieden vele podiumactiviteiten waarin de verschillen complementair zijn. Jong Korzo biedt scholen daarom educatie op maat. Een speciaal programma, afgestemd op de behoeftes van uw leerlingen en de school.

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die Korzo aanbiedt:

Jong Korzo presenteert een breed aanbod van voorstellingen die u kunt bezoeken met uw leerlingen. Bekijk de brochure van schooljaar 2019-2020 online of vraag deze gratis aan via educatie[@]korzo.nl.

Educatie op maat

Rondom de voorstellingen bieden wij een op maat gemaakt educatief programma waarmee u de voorstellingen kunt koppelen aan bijvoorbeeld een verdiepende inleiding, nagesprek, workshop en/of rondleiding. We stellen dit graag in overleg met u samen. Kijk voor meer informatie onder Educatie op maat.

Contact

Voor vragen, advies en boekingen kunt u contact opnemen met Nathalie Décory: educatie[@]korzo.nl | 070 363 7540

VOORSTELLINGSAANBOD 2019-2020:

You are here