Over Korzo

Get Close to Talent!

Korzo staat bekend als een avontuurlijk podium voor jonge, getalenteerde artiesten in het oude stadshart van Den Haag. Korzo is daarbij ook een van de belangrijkste moderne dansproducenten in Nederland. Altijd in combinatie met de namen van jonge of toonaangevende choreografen en verbonden aan initiatieven die de Nederlandse dans van een nieuwe impuls voorzien.

Korzo maakt zich al jaar en dag hard voor het signaleren van talent, mobiliseert en begeleidt deze talenten en neemt initiatieven om nieuwe ontwikkelingen in gang te zetten. Vanuit diverse kunstdisciplines en met een open blik wordt deze visie in een internationale context geplaatst en in dialoog gebracht met het publiek.

De programma’s in het Korzo theater brengen u dicht bij de talenten van vandaag en morgen. Beleef kleurrijke concerten, inspirerende dans, spannende theaterprojecten en vernieuwende festivals. Met speciale series als DansClick en All there is is er altijd iets spannends te ontdekken. En bovenal, in de relaxte sfeer van de Korzo bar kunt u artiesten van over de hele wereld ontmoeten..

Inspiratie, dynamiek, betrokkenheid, openheid, verscheidenheid en ontmoeting staan hoog in het vaandel en zijn kenmerken die het beste halen uit de kunstenaars en hun projecten, uit de bezoekers en ook uit de organisatie zelf.

You are here