Inzet telt ook

Q&A Charissa Banwari

Jong Korzo introduceert iedere maand een Korzo talent of iemand die nauw betrokken is bij het bestaan van Jong Korzo. We beginnen met de jongeren van Crosstown III, de productiegroep. Het eerste Crosstown talent is Charissa Banwari, naast dat Charissa studeert, danst ze ook al 4 jaar bij Crosstown! In aanloop naar de selectiedag van december hebben we haar om een aantal tips & tricks gevraagd: 

Wat is volgens jou de ideale voorbereiding voor een auditie?
De dagen voor de auditie doe ik altijd rustig aan. Wanneer het een solo auditie is, zorg ik ervoor dat ik deze thuis met de muziek goed voorbereid.

Zijn er do’s en don’ts voor tijdens het auditeren?
Wanneer het niet goed gaat, toch je best blijven doen. Inzet telt ook. Jezelf terugtrekken of in de achtergrond verdwijnen is te voorkomen. Wanneer je interesse toont kun je alsnog het beste uit een auditie halen.

Wat maakt volgens jou een danser eigen?
Laat je inspireren door anderen, hierin kun je jezelf ontwikkelen. In dit avontuur leer je jouw stijl en dans te ontdekken. Toen ik net begon bij Korzo werd ik vooral geïnspireerd door mijn oud-dansleraressen en de deelnemers van So You Think You Can Dance.

Wil jij ook bij Crosstown dansen?  Kom dan op zaterdag 19 december naar Korzo voor de laatste auditie! Meld je nu aan via crosstown[@]korzo.nl

Door Sarah van Soldt

Posted on 3 November 2015 | 0 reacties

You are here