Het eerste jaar bij Crosstown

Q&A Kirty Bol

Deze maand stellen we je graag voor aan Kirty Bol, één van de dansers bij Crosstown III. Voor Kirty was het niet alleen haar eerste jaar bij Crosstown, maar ook nog eens bij Crosstown III. Hoogste tijd om haar te vragen hoe zij het eerste jaar Crosstown heeft ervaren.

Kun je jezelf voorstellen?
Mijn naam is Kirty Bol en ik ben 16 jaar. Dit haar heb ik mijn havo afgerond en volgend jaar begin ik aan de HBO. Naast het dansen bij Crosstown, dans ik twee keer in de week bij H3C (Haags Hip Hop Centrum) en zit ik in de crew The Heavy Hitters.

Dit was jouw eerste jaar bij Crosstown III. Hoe heb je dat ervaren?
Dit was inderdaad mijn eerste jaar bij Crosstown lll en ik vond het echt super leuk. Ik heb veel geleerd van de docenten en choreografen. Verder vond ik de groep echt super gezellig en zijn ze geweldig om mee samen te werken.

Hoe heb je het 10 jarig jubileum van Crosstown ervaren?
Het 10 jarig jubileum vond ik super nice om mee te maken en om aan mee te mogen doen.

Wat waren jouw hoogtepunten van het jubileum?
Mijn hoogtepunten tijdens het jubileum waren de Xtown Night + open podium. De deelnemers van het open podium waren heel goed en tijdens de Xtown Night was de jam super gezellig met de Crosstown dansers en de Heavy Hitters. Ook vond ik de jubileumvoorstellingen een hoogtepunt, het is echt een super ervaring geweest om hier aan mee te mogen doen. 

Wil jij ook dansen bij Crosstown? Meld je dan snel aan voor de selectiedagen op 10 en 17 september. Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.

Posted on 27 June 2016 | 0 reacties

You are here