Get Close to Talent: Michiel Deprez

Een speelse ontmoeting

Korzo stelt met de Get Close To Talent Serie de grote talenten van nu aan u voor. Van circusartiesten tot moderne dansmakers en muzikale duizendpoten; van nationaal toptalent tot internationale shooting stars. Deze keer stellen we graag aan u voor: Michiel Deprez. Deze jonge Belgische circusartiest heeft zich gespecialiseerd in jongleren. In zijn solo Spectrum laat hij zien dat dit veel meer is dan het heen en weer gooien en opvangen van objecten. Geïnspireerd door Jheronimus Bosch verandert hij het beeld door kleuren en worden ritme en kleur een spel op zichzelf.

Kun je iets over je werk vertellen?
Moeilijke vraag. Het is de bedoeling om er zoveel mogelijk energie van te krijgen, omdat het grotendeels improvisatie is lukt dat niet altijd. Maar vaak wel, en dat is net zo spannend denk ik. Interessant weetje; de voorbereiding van het materiaal doe ik heel specifiek. Dit moet een week op voorhand en gespreid over 3 dagen (telkens een uurtje) gebeuren.

Ben je al eens in Korzo geweest?
Nee, eerste keer!

Wie zou jij willen uitnodigen voor je optreden in Korzo?
Op Oerol zag ik Curve van Schweigman& en Het Houten Huis, die zou ik wel eens willen ontmoeten. Of de mensen van Bogcollectief, die vond ik ook fantastisch daar op het eiland.

Wat vind jij een inspirerende manier om ons publiek te ontmoeten?
Ik zou wel eens een omgekeerd nagesprek willen houden met het publiek waarbij ik de vragen stel en het publiek antwoordt. Of waarbij er alleen maar vragen kunnen worden gesteld door iedereen zonder antwoorden. Of we kunnen samen dansen. Of een spel spelen, tikkertje of verstoppertje of zo.

Ontmoet Michiel én Nick van der Heyden tijdens de voorstelling Project JB / Spectrum op za 24 september.

Get Close to Talent Serie / 3 voor 30 Euro

Kom kennismaken en bezoek voor slechts 30 euro drie inspirerende Get Close To talent-avonden. Nieuwe makers worden regelmatig toegevoegd zodat u een breed palet aan talent kunt ontmoeten. Bestel de strippenkaart

Posted on 14 September 2016 | 0 reacties

You are here