Get Close to Talent: Celia Amade

een open ruimte om te delen

Korzo stelt met de Get Close To Talent Serie de grote talenten van nu aan u voor. Van circusartiesten tot moderne dansmakers en muzikale duizendpoten; van nationaal toptalent tot internationale shooting stars. Deze keer stellen we graag aan u voor: Celia Amade, een echte Haagse ondanks haar Franse afkomst. Ze spendeerde bijna 9 jaar bij Nederlands Dans Theater waar ze danste voor NDT 2 en NDT 1. Nu maakt zij voor het eerst werk voor Here we live and now, hét dansplatform waarin makers van Haagse bodem nieuwe korte stukken presenteren.

Kun je iets over je werk vertellen?

Ik omschrijf mijn werk graag als een voortdurende verkenning van mijn passie naar het doorgronden van de complexiteit en schoonheid van het menselijk lichaam. Dit probeer ik door mensen te ontmoeten en met mijn team te zoeken naar de diepte van het menselijk potentieel door middel van beweging en andere kunstvormen.

Ben je al eens in Korzo geweest?
Ik bezoek de prachtige ruimte van Korzo regelmatig sinds ik naar Nederland ben verhuisd in 2005.

Wie zou jij willen uitnodigen voor je optreden in Korzo?​
Ik kijk ernaar uit om iedereen die de avond bezoekt te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Daar ben je toch een artiest voor?

Wat vind jij een inspirerende manier om ons publiek te ontmoeten?
Ik heb grote interesse in een ontmoeting met het publiek na de show. Ik stel een open ruimte voor waarin we alles kunnen delen dat voortkomt uit de ervaring van de avond en dat op het einde uitmondt in een workshop of een korte presentatie van het creatieve proces…alles hangt af van het verloop van dit project. Ik hoop dat er geen enkele afstand tot het publiek ontstaat.

HERE WE LIVE AND NOW
za 12 november
meer info & tickets

Get Close to Talent Serie / 3 voor 30 Euro
Kom kennismaken en bezoek voor slechts 30 euro drie inspirerende Get Close To talent-avonden. Nieuwe makers worden regelmatig toegevoegd zodat u een breed palet aan talent kunt ontmoeten. Bestel de strippenkaart

Posted on 5 October 2016 | 0 reacties

You are here