Jong Korzo

Jong Korzo: waar ontmoetingen op gelijke grond beginnen

Korzo is een avontuurlijk en intiem theater in de oude binnenstad van Den Haag en één van Nederlands grootste dansproducenten voor toptalent; de naam Korzo is synoniem met talentontwikkeling.

Voor jongeren organiseert Korzo diverse projecten, zoals Crosstown - de broedplaats voor jong danstalent - en het educatietraject De Kunstroute, samen met de Johan de Witt Scholengroep. De getalenteerde artiesten van Korzo maken niet alleen voorstellingen, maar geven ook les aan jongeren in diezelfde studio's. Tevens programmeert het theater speciaal voorstellingen voor jonge mensen. Al deze activiteiten zijn gebundeld onder de naam Jong Korzo.

Creatieve ontmoeting, samenwerking en verbinding staan centraal bij Jong Korzo. Iedereen kan van elkaar leren: professioneel en amateur, jong en oud. Met deze filosofie als uitgangspunt is het helemaal niet zo verrassend dat zoveel jongeren zich thuis voelen bij Korzo; het is een plek waar ontmoetingen niet alleen mogelijk zijn, maar waar ontmoetingen op gelijke grond beginnen.

Get Close To Korzo!

You are here