© Anna van Kooij

Danstalent?

Meld je aan voor het nieuwe Crosstown seizoen!

Heb jij danstalent, ben je tussen de 14 en 25 jaar en woon je in of rondom Den Haag? Kom dan kijken en meedoen bij Crosstown. Het Korzo theater in Den Haag geeft jou de kans om je dansambities te ontwikkelen. Er wordt les gegeven in urban, modern, theater en cross-overs tussen deze stijlen. 

Proefdag lessen

Vind je dansen leuk en wil je meer leren? Tijdens de Crosstown lessen leer je basistechnieken en verschillende dansstijlen. Je wordt uitgedaagd je eigen stijl te ontwikkelen. Op basis van je ervaring kun je 1 of 2 keer in de week lessen volgen. De proefdag is hét moment om te ervaren of Crosstown iets voor jou is en welk niveau bij je past. Je kunt meedoen aan workshops in verschillende dansstijlen die bij Crosstown gegeven worden. 

De proefdag is op zaterdag 21 september.

Auditiedagen productiegroep

Ben je dagelijks met dansen bezig en wil je hier serieus verder mee? Bij de Crosstown productiegroep volg je een intensief programma waarin je de kans krijgt je talent en creatieve ambities te ontwikkelen. Met 3 danslessen in de week verdiep je, je eigen stijl en werk je met professionele choreografen naar een productie toe! Tijdens de auditiedagen doe je mee aan workshops in verschillende dansstijlen die bij Crosstown gegeven worden. Ook werk je aan een solo. De docenten kijken tijdens de auditiedagen naar je danstechniek, ervaring en inzet. Maar, ook je openheid en beschikbaarheid zijn belangrijk. 

De auditiedagen voor de productiegroep zijn op zaterdag 14 en zaterdag 21 september.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor het nieuwe Crosstown seizoen via het online inschrijfformulier.

Heb je vragen over het inschrijven of vragen over Crosstown? Neem dan contact op met Annelieke van Crosstown via crosstown[@]korzo.nl of bel/app naar 06-81280987.

Locatie & tijden

De proefdag en auditiedagen zijn van 13.00 tot 18.00 uur in het Korzo theater, Prinsestraat 42, Den Haag.

Crosstown maakt cross-overs tussen urban dance, moderne dans, andere dansvormen en theater. Crosstown biedt wekelijkse trainingen in dans en beweging. De lessen worden gegeven door verschillende docenten en Korzo choreografen op meerdere niveaus. Meer info.

You are here

Normaal

gratis

Meld je aan via het inschrijfformulier.

Video