© Anna van Kooij

Lessen

Bij Crosstown is iedereen vanaf 12 jaar, met en zonder danservaring, welkom! Er wordt les gegeven in urban, modern, theater en cross-overs tussen deze stijlen. Er zijn verschillende niveaus, dus ook één voor jou! 

Crosstown 12-14 jaar
Ben je tussen 12 en 14 jaar en hou je van dansen? Dan is Crosstown 12-14 de plek om je eerste stap te zetten en verschillende dansstijlen te leren. 

Crosstown 1x in de week: 14+
Vind je dansen leuk, maar heb je nog niet zoveel ervaring? Bij Crosstown I leer je de basistechnieken van urban styles en moderne dans en word je uitgedaagd je eigen stijl te ontdekken. Dit niveau is voor iedereen met en zonder ervaring.

Crosstown 2x in de week: 14+
Heb je al wat ervaring met dansen en basistechniek? Bij Crosstown II volg je op een hoger niveau het lesprogramma zoals bij Crosstown I in urban styles en moderne dans. Je gaat dieper in op de verschillende dansstijlen en leert je eigen persoonlijke stijl ontwikkelen. Dit niveau is voor iedereen met meer ervaring, techniek en zeggingskracht.

Lesdagen
Crosstown 12-14 jaar: 1x in de week les van 1 uur op dinsdag
Crosstown 1x in de week: 2 uur op dinsdag
Crosstown 2x in de week: 2x 2 uur op dinsdag en donderdag

De tijden van de lessen worden z.s.m. bekend gemaakt. Alle Crosstown lessen vinden plaats in het Korzo theater, Prinsestraat 42 Den Haag. 

Tarieven Crosstown
Crosstown 12 tot 14 - €25,- p/m
Crosstown lessen 1x in de week - €35,- p/m 
Crosstown lessen 2x in de week - €70,- p/m

Voor alle dansniveaus geldt 50% korting met een Ooievaarspas. Crosstown maakt ook onderdeel uit van de regeling Kinderen Doen Mee. 

Inschrijven voor het nieuwe seizoen 
Lijkt het je leuk om bij Crosstown te dansen? Klik dan hier voor het inschrijfformulier om je aan te melden voor de proefdag op zaterdag 21 september. 

Heb je vragen over de Crosstown lessen of over het inschrijven bij Crosstown? Neem dan contact op met Annelieke van Crosstown via crosstown[@]korzo.nl of bel/app naar 06-81280987.

Schrijf alvast in je agenda
Crosstown Summer Special: zaterdag 29 juni 2019
Proefdag lessen: zaterdag 21 september 2019

You are here

Video