Roberto Coppens

Roberto Coppens (1992). Begon al op jonge leeftijd met dansen in de stijlen: klassiek ballet, streetdance, freestyle en breakdance. Op zijn 12e stopte hij met deze stijlen en ging hij verder met hiphop, wat hij tot op heden nog altijd doet. Van zijn 14e tot 16e deed Roberto mee aan het NK, EK en WK danswedstrijden. Vanaf zijn 16e geeft hij lessen en workshops. In 2010/2011 is hij aan de MBO dansopleiding in Sittard begonnen, waar hij lessen heeft gevolgd in onder andere jazz, modern & klassiek.

In april 2012 is hij met Jason Wilson (bekend van Battle on the Dancefloor) naar Berlijn gegaan om daar auditie te doen voor de Michael Jackson Memorial, georganiseerd vanuit Cirque du Soleil. Tijdens deze auditie hebben ze gewerkt met de choreograaf van Michael Jackson, Travis Payne. In 2014 trad Roberto op in het voorprogramma van B-brave. Momenteel danst en treedt hij veel op met vershillende artiesten zoals: Alessandro, Ralf Mackenbach, Rachel Treats, StukTV en Monica Geuze.

Producties: 

Op 30 juni sluiten we met de Xtown Night het Crosstown seizoen feestelijk af! In de middag kun je meedoen aan diverse workshops. In de avond kun je je talent tonen op het Open Podium of lekker naar anderen kijken.

Dit jaar zijn er diverse dansworkshops geregeld voor de Xtown Night. Van Modern tot House, Waacking en Tapdans. Je kunt aan maximaal drie workshops meedoen, dus maak je keuze en schrijf je in! Wil je graag weten of Crosstown iets voor jou is? Doe dan mee aan de Introductieworkshop van 13.30 tot 15.00 uur.

Workshopronde 1: 13.30-15.00
- Moderndoor Art Srisayam
- Introductie Crosstown 
  
Workshopronde 2: 15.15 -16.15 uur
- Waackingdoor Junadry Leocaria
- Tapdansdoor Ruth Rosendaal
  
Workshopronde 3: 16.30-17.30 uur
- Breakdance 
- Housedoor Donna Chittick

 

You are here