Gilbert Troenokarso

In zijn tienerjaren ging Gilbert vaak naar Surinaamse feesten waar er veel gedanst werd op merengue, zouk en salsa op z’n "Surinaams". De opzwepende klanken van de salsa hebben hem altijd het meeste aangesproken. Gilbert heeft in 2003 zijn eerste basis salsapassen geleerd van zijn neef Edwin die al jaren bij Salsipuedes in Tilburg danste. Kort daarna is hij als cursist begonnen bij Patrick de Jong van SalsAventura en sloeg het salsavirus toe.

Het plezier dat hij heeft in het dansen van en luisteren naar salsa neemt hij in zijn lessen mee. Gilbert geeft op een rustige en duidelijke manier les, waarbij er aandacht is voor techniek en styling. Hij heeft ruime ervaring in het geven van workshops voor particuleren en bedrijven, privélessen en choreo’s voor bruiloftsopeningsdansen.

Gilbert heeft begin 2010 de SalsAventura docentenopleiding gevolgd en is halverwege de opleiding al gevraagd als assistant-teacher in Gouda. Inmiddels heeft Gilbert diverse eigen locaties gehad in Alphen a/d Rijn, Torenstraat Den Haag en sinds april 2011 verzorgt Gilbert samen met Eva de lessen op dinsdag in Snowworld voor SalsAventura.

Producties: 

Op 30 juni sluiten we met de Xtown Night het Crosstown seizoen feestelijk af! In de middag kun je meedoen aan diverse workshops. In de avond kun je je talent tonen op het Open Podium of lekker naar anderen kijken.

Dit jaar zijn er diverse dansworkshops geregeld voor de Xtown Night. Van Modern tot House, Waacking en Tapdans. Je kunt aan maximaal drie workshops meedoen, dus maak je keuze en schrijf je in! Wil je graag weten of Crosstown iets voor jou is? Doe dan mee aan de Introductieworkshop van 13.30 tot 15.00 uur.

Workshopronde 1: 13.30-15.00
- Moderndoor Art Srisayam
- Introductie Crosstown 
  
Workshopronde 2: 15.15 -16.15 uur
- Waackingdoor Junadry Leocaria
- Tapdansdoor Ruth Rosendaal
  
Workshopronde 3: 16.30-17.30 uur
- Breakdance 
- Housedoor Donna Chittick

 

You are here