Art Srisayam

Art Srisayam studeerde in 2013 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, opleiding Jazz Musical Dans. Tijdens zijn opleiding verdiepte hij zich verder in de hedendaagse dans. Art liep stage bij Dance Works Rotterdam, LeineRoebana en Danstheater AYA. Hij werkte met grote namen als André Gringas, Moniek Merkx, Isabelle Chaffaud, Jérôme Meyer, David Zambrano, Alida Dors, Wies Bloemen, David Middendorp en Wende Snijders. Art geeft ook regelmatig les bij onder andere de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Amsterdam Dance Centre.

Art is volop bezig met het ontwikkelen van zijn choreografisch talent onder de vleugels van Maas theater en dans in Rotterdam. Zijn eerste autonome dansvoorstelling PlayStation werd gepresenteerd in het Maaspodium tijdens Voor de Leeuwen #3 en was onderdeel van Loslopend wild 2017. Art was assistent choreograaf bij Voorjaarsoffer, gaf dansadvies bij Alice in Wonderland en deed de choreografie voor Liefde. In seizoen 2017/2018 danste Art in Happily Ever After van Jasper van Luijk, danst hij in Uniform en doet hij de choreografie van Beauty en het beest bij Maas.

foto © AHK

Producties: 

Op 30 juni sluiten we met de Xtown Night het Crosstown seizoen feestelijk af! In de middag kun je meedoen aan diverse workshops. In de avond kun je je talent tonen op het Open Podium of lekker naar anderen kijken.

Dit jaar zijn er diverse dansworkshops geregeld voor de Xtown Night. Van Modern tot House, Waacking en Tapdans. Je kunt aan maximaal drie workshops meedoen, dus maak je keuze en schrijf je in! Wil je graag weten of Crosstown iets voor jou is? Doe dan mee aan de Introductieworkshop van 13.30 tot 15.00 uur.

Workshopronde 1: 13.30-15.00
- Moderndoor Art Srisayam
- Introductie Crosstown 
  
Workshopronde 2: 15.15 -16.15 uur
- Waackingdoor Junadry Leocaria
- Tapdansdoor Ruth Rosendaal
  
Workshopronde 3: 16.30-17.30 uur
- Breakdance 
- Housedoor Donna Chittick

 

You are here