Crosstown

Jong, dynamisch en ambitieus: dat zijn de Crosstown dansers! Dans je graag, woon je in of rondom Den Haag en wil je je ontwikkelen als danser? Dat kan! Het Korzo theater in Den Haag geeft jou bij Crosstown de kans om je dansambities te ontwikkelen. Er wordt les gegeven in urban, modern, theater en cross-overs tussen deze stijlen. Er zijn verschillende niveaus, dus ook één voor jou!

Crosstown III: 14+

Ben je dagelijks met dansen bezig en wil je hier serieus verder mee? Bij Crosstown III volg je een intensief programma waarin je de kans krijgt je talent en creatieve ambities te ontwikkelen. Je verdiept je eigen stijl en werkt naar een productie toe met een choreograaf van Korzo die in het Korzo theater in première gaat. Er wordt naast de professionele choreograaf gewerkt met een componist, een kostuumontwerper en een lichtontwerper. Oftewel: jong danstalent ontmoet professionaliteit!
Training: 3x per week

Crosstown II: 14+

Heb je al wat ervaring met dansen en basistechniek? Bij Crosstown II volg je op een hoger niveau het lesprogramma zoals bij Crosstown I in urban styles en moderne dans. Je gaat dieper in op de verschillende dansstijlen en leert je eigen persoonlijke stijl ontwikkelen. Dit niveau is voor iedereen met meer ervaring, techniek en zeggingskracht.
Les: 2x per week

Crosstown I: 14+

Vind je dansen leuk, maar heb je nog niet zoveel ervaring? Bij Crosstown I leer je de basistechnieken van urban styles en moderne dans en word je uitgedaagd je eigen stijl te ontdekken. Dit niveau is voor iedereen met en zonder ervaring.
Les: 1x per week

Crosstown 10-14 jaar

Ben je tussen 10 en 14 jaar en hou je van dansen? Dan is Crosstown 10-14 de plek om je eerste stap te zetten en verschillende dansstijlen te leren.
Les: 1x per week

Crosstown workshops
1x per maand wordt er op zaterdag een gastworkshop gegeven voor alle Crosstowners. Deze gastworkshops worden gegeven door bijzondere choreografen en/of er wordt lesgegeven in een een unieke dansstijl. Voor Crosstown III dansers is deze gastworkshop verplicht. Deze workshops vinden plaats op zaterdagen van 14.30-16.30.

De Crosstown danslessen worden in het Korzo theater gegeven. Voor alle niveaus is het mogelijk om gebruik te maken van de Ooievaarspas.

Aanmelden

Om te dansen bij Crosstown I, II of III volg je eerst twee selectiedagen in september. Je volgt dan diverse workshops en onze docenten kunnen kijken in welke groep je het beste past. Wordt je geselecteerd voor Crosstown III, dan doe je op de tweede dag een auditie. 

Wil jij ook dansen bij Crosstown, maar heb je niet meegedaan met de Crosstown selectiedagen? Geen probleem! In januari is het weer mogelijk om een proefles te volgen en in te stromen. Meld je aan via het online inschrijfformulier of stuur een e-mail naar crosstown[@]korzo.nl. Voor alle dansniveaus geldt dat je gebruik kunt maken van de Ooievaarspas.

Meer informatie?

Neem contact op via crosstown[@]korzo.nl of 06-81280987.

Twijfel je over je deelname aan Crosstown? Kijk dan de video's rechtsboven in het scherm. Hier geven dansers en choreografen uitleg over Crosstown.

Verder kun je ons ook volgen via Facebook (Crosstown Xtown) en Instagram (@korzocrosstown). Regelmatig worden hier foto's en video's geplaastst waardoor je goed kan zien en volgen wat Crosstown doet.

You are here

Video