Crosstown

Jong, dynamisch en ambitieus: dat zijn de Crosstown dansers! Dans je graag, woon je in of rondom Den Haag en wil je je ontwikkelen als danser? Dat kan! Het Korzo theater in Den Haag geeft jou bij Crosstown de kans om je dansambities te ontwikkelen. Er wordt les gegeven in urban, modern, theater en cross-overs tussen deze stijlen. Er zijn verschillende niveaus, dus ook één voor jou!

Crosstown productiegroep: 14+

Ben je dagelijks met dansen bezig en wil je hier serieus verder mee? Bij Crosstown III volg je een intensief programma waarin je de kans krijgt je talent en creatieve ambities te ontwikkelen. Je verdiept je eigen stijl en werkt naar een productie toe met een choreograaf van Korzo die in het Korzo theater in première gaat. Er wordt naast de professionele choreograaf gewerkt met een componist, een kostuumontwerper en een lichtontwerper. Oftewel: jong danstalent ontmoet professionaliteit!
Training: 3x per week

Crosstown lessen 2x in de week: 14+

Heb je al wat ervaring met dansen en basistechniek? Bij Crosstown II volg je op een hoger niveau het lesprogramma zoals bij Crosstown I in urban styles en moderne dans. Je gaat dieper in op de verschillende dansstijlen en leert je eigen persoonlijke stijl ontwikkelen. Dit niveau is voor iedereen met meer ervaring, techniek en zeggingskracht.

Crosstown lessen 1x in de week: 14+

Vind je dansen leuk, maar heb je nog niet zoveel ervaring? Bij Crosstown I leer je de basistechnieken van urban styles en moderne dans en word je uitgedaagd je eigen stijl te ontdekken. Dit niveau is voor iedereen met en zonder ervaring.

Crosstown 12-14 jaar

Ben je tussen 10 en 14 jaar en hou je van dansen? Dan is Crosstown 10-14 de plek om je eerste stap te zetten en verschillende dansstijlen te leren.
Les: 1x per week

Meer informatie?
Neem contact op via crosstown[@]korzo.nl of 06-81280987. De Crosstown danslessen worden in het Korzo theater gegeven. Voor alle niveaus is het mogelijk om gebruik te maken van de Ooievaarspas. Twijfel je over je deelname aan Crosstown? Kijk dan de video's rechtsboven in het scherm. Hier geven dansers en choreografen uitleg over Crosstown.

Verder kun je ons ook volgen via Facebook (Crosstown Xtown) en Instagram (@korzocrosstown). Regelmatig worden hier foto's en video's geplaastst waardoor je goed kan zien en volgen wat Crosstown doet.

You are here

Video