Xtra

Innovatief nieuw circusfestival – 29 september t/m 1 oktober 2017
Na het grote succes van de eerste drie edities van Cirque Mania in Korzo, is de organisatie van de 4e editie in volle gang. Korzo signaleerde een interessante ontwikkeling in het hedendaagse circus in Nederland: het circus is een plek aan het veroveren in de theaters als spannende en innovatieve kunstvorm. Circusartiesten in Nederland zijn een plek aan het veroveren in de theaters en verrijken op innovatieve wijze hun circus skills met theater, dans en muziek. Een aanrader voor zowel de culturele fijnproevers als families met kinderen.

In de maand juni toont hét dans- en muziektalent van de kunstacademies en van Jong Korzo hun kunsten in Korzo. Balancerend op de rand van de toekomst, nodigen de studenten u van harte uit een kijkje te nemen in dit spannende en leerzame moment van hun carrière.

3e voorstelling gratis

Ontdek hét talent van de toekomst. Bezoek twee verschillende voorstellingen uit de What's Next?! serie en ontvang de derde gratis. Deze aanbieding geldt alleen over de Normaalprijs en is niet geldig i.c.m. andere kortingen.

Op 24 juni 2017 sluiten we met de Xtown Night het Crosstown seizoen feestelijk af! De Xtown Night is een dag vol dans voor jongeren die hun talent verder willen ontwikkelen of zichzelf aan het publiek willen laten zien. Iedereen die het leuk vindt, kan op deze dag dansworkshops volgen in verschillende stijlen, een eigen dansstuk maken tijdens de ‘crossover’ en zijn of haar talent laten zien op het open podium.

Bekijk hieronder het programma, meld je aan, schrijf je in en koop je tickets!

You are here