Xtra

Innovatief nieuw circusfestival – 23 t/m 25 maart 2018

Jong circusmakers doen geweldige trucs, maar ze hebben ook een verhaal te vertellen. Op dit moment ontwikkelt het circus zich razendsnel tot een nieuwe theatervorm waarin de artiesten voorstellingen durven te maken die meer laten zien dan virtuoze actie alleen. Hun circus skills worden vermengd met theater, dans en muziek. Met deze spannende en energieke theatervorm bestormen ze de Nederlandse podia: het nieuwe circus verovert de Nederlandse theaters. Korzo organiseert twee keer per jaar Cirque Mania om zo de opkomende en gevestigde toptalenten uit Nederland en België aan u voor te stellen. Een aanrader voor zowel de culturele fijnproevers als families met kinderen.

Beleef het circus van toen nu helemaal opnieuw, en helemaal anders. Voel je weer jong, laat je verwonderen: koop Korzo’s Cirque Mania passe-partout voor €30,- en ga naar alle voorstellingen van Cirque Mania #5!

Het leukste kindertheaterfestival in het centrum van Den Haag!

Tijdens het Festival Lentekriebels in de voorjaarsvakantie zijn er de hele week familievoorstellingen in Theater aan het Spui, Korzo theater en in het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg. Overdag zijn er workshops, kunnen kinderen kleuren en knutselen en zijn er allerlei activiteiten rondom het lentethema.

Kijk voor het programma in Theater aan het Spui en het Paradijs van de Koninklijke Schouwburg op: hnt.nl/lentekriebels

We Are Public is een lidmaatschap voor culturele avonturiers. Het werkt heel simpel: met een vaste bijdrage van €15,- per maand ben je al lid. Hiermee investeer je in cultuur en krijg je toegang tot de beste concerten, voorstellingen, films en exposities van Den Haag (en Amsterdam). Een bevlogen redactie selecteert de beste programma’s, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken.

Tickets

Check altijd de website van wearepublic.nl hoe je aan tickets komt. Soms is er namelijk een beperkt aantal tickets beschikbaar en is reserveren verplicht. Heb je tickets gereserveerd? Zorg dan dat je deze uiterlijk 45 minuten voor aanvang ophaalt bij Korzo. Daarna worden alle reserveringen vrijgegeven.

Binnenkort kun je met je We Are Public-pas naar:

You are here