Scholen

Korzo presenteert een breed aanbod van spannende, ontroerende, grensverleggende en komische voorstellingen uit binnen- en buitenland in diverse genres zoals dans, muziek, theater, circus, mime en muziektheater. Daarnaast is Korzo een van Nederlands grootste dansproducenten voor toptalent. 

Voor het primair en voortgezet onderwijs biedt Jong Korzo een educatief programma op maat. Voorstellingen kunnen daarbij gekoppeld worden aan extra activiteiten zoals een workshop, nagesprek of supercollege. Ook is het mogelijk om een langdurige samenwerking aan te gaan.

Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen! Voor vragen, advies en boekingen kunt u contact opnemen met Nathalie Décory en Naomi Nieuwkerk: educatie@korzo.nl | 070 363 7540.

BEKIJK ONS AANBOD:

Jong Korzo heeft speciaal voor leerlingen van het basisonderwijs nieuwe voorstellingen gemaakt. Deze kunnen zowel in het theater als bij u op school worden gespeeld.

Rondom de voorstellingen bieden wij een op maat gemaakt educatief programma waarmee u de voorstellingen kunt koppelen aan bijvoorbeeld een inleiding, nagesprek, workshop en/of rondleiding. We stellen dit graag samen met u samen. Kijk voor meer informatie onder Educatie op maat.

Voor vragen, advies en boekingen kunt u contact opnemen met Nathalie Décory en Naomi Nieuwkerk: educatie[@]korzo.nl | 070 363 7540.

Blader door de brochure (2016-2017) of bekijk de voorstellingen online:

Iedere school is anders. Iedere leerling is anders. Iedere artiest is anders. Bij Korzo vieren we diversiteit en bieden vele podiumactiviteiten waarin de verschillen complementair zijn. Jong Korzo biedt scholen daarom educatie op maat. Een speciaal programma, afgestemd op de behoeftes van uw leerlingen en de school.

Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die Korzo aanbiedt. 

 

Jong Korzo presenteert een breed aanbod van voorstellingen die u kunt bezoeken met uw leerlingen.

Rondom de voorstellingen bieden wij een op maat gemaakt educatief programma waarmee u de voorstellingen kunt koppelen aan bijvoorbeeld een verdiepende inleiding, nagesprek, workshop en/of rondleiding. We stellen dit graag in overleg met u samen. Kijk voor meer informatie onder Educatie op maat.

Voor vragen, advies en boekingen kunt u contact opnemen met Nathalie Décory en Naomi Nieuwkerk: educatie[@]korzo.nl | 070 363 7540.

VOORSTELLINGSAANBOD 2016-2017:

You are here