Bereikbaarheid

bezoekadres

Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

met het openbaar vervoer

Vanaf NS-station Den Haag Centraal en Den Haag HS:
Is het ongeveer 20 minuten lopen of neem tram 16 richting Statenkwartier en stap uit bij halte Gravenstraat. Vanaf de tramhalte is het ca. 5 minuten lopen naar Korzo. Plan je reis met HTM.

met de fiets

Voor de deur je fiets stallen is lastig. Stal je fiets gratis bij Biesieklette Nobelstraat (Nobelstraat 2) of Biesieklette Driehoekjes (Grote Halstraat 9) en wandel in een paar minuten naar Korzo. De Biesieklettes zijn tot sluitingstijd gratis. Zo t/m wo tot 1.30 en do t/m za tot 3.00 uur.

met de auto

Korzo ligt midden in het historische Hofkwartier van Den Haag. Plan je route ruim op tijd om oponthoud te voorkomen. Parkeren kan in de nabijgelegen Q-Park Torengarage (€ 3,- per uur). Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar Korzo. Indien deze vol is, kun je ook parkeren in Q-Park City Parking (€ 4,- per uur / 6 min. lopen). Betaald parkeren in de Prinsestraat (€ 2,10 per uur) is zeer beperkt.

onderhoud raamweg - koningskade

Vanaf eind maart 2017 voert de gemeente groot onderhoud uit aan de belangrijke route Raamweg-Koningskade-Zuid-Hollandlaan. De Raamweg is dan ruim 2 maanden grotendeels afgesloten en op de Koningskade zijn afsluitingen. Verkeer in heel Den Haag gaat hier iets van merken. Op veel plaatsen zal het extra druk zijn op de weg. Op 1 september 2017 is het werk klaar. Houd hier rekening mee als u met de auto naar Korzo komt. Lees meer op de website van de gemeente.

You are here