foto Anna van Kooij

Lessen

Bij Crosstown is iedereen vanaf 10 jaar, met en zonder danservaring, welkom! Er worden lessen gegeven op drie verschillende niveaus, dus ook één voor jou!

Crosstown Jong: 10-14 jaar
Ben je tussen 10 en 14 jaar en hou je van dansen? Dan is Crosstown Jong de plek om je eerste stap te zetten en verschillende dansstijlen te leren.
Les: 1x per week

Crosstown I
Bij Crosstown I leer je de basistechnieken van urban styles en moderne dans en word je uitgedaagd je eigen stijl te ontdekken. Dit niveau is voor iedereen met en zonder ervaring.

Crosstown II
Bij Crosstown II volg je op een hoger niveau het lesprogramma zoals bij Crosstown I in urban styles en moderne dans. Je gaat dieper in op de verschillende dansstijlen en leert je eigen persoonlijke stijl ontwikkelen. Dit niveau is voor iedereen met meer ervaring, techniek en zeggingskracht.

Crosstown III
Bij Crosstown III volg je een intensief programma waarin je de kans krijgt je talent en creatieve ambities te ontwikkelen. Je verdiept je eigen stijl en werkt naar een productie toe met een choreograaf van Korzo die in het Korzo theater in première gaat. Er wordt naast de professionele choreograaf gewerkt met een componist, een kostuumontwerper en een lichtontwerper. Oftewel: jong danstalent ontmoet professionaliteit! Dit niveau is voor als je dagelijks met dansen bezig bent en hier serieus verder mee wil. De jonge danstalenten worden geselecteerd tijdens de selectiedagen.

Met de Ooievaarspas krijg je 50% korting op de lessen en met de actie Kinderen doen mee van de Ooievaarspas kun je (een deel van) de cursus gratis krijgen.

You are here