Crosstown

Jong, dynamisch en ambitieus: dat zijn de Crosstown dansers! Dans je graag, woon je in of rondom Den Haag en wil je je ontwikkelen als danser? Dat kan! Het Korzo theater in Den Haag geeft jou bij Crosstown de kans om je dansambities te ontwikkelen. Er wordt les gegeven in urban, modern, theater en cross-overs tussen deze stijlen. Er zijn vier verschillende niveaus, dus ook één voor jou!

Crosstown geeft lessen op verschillende niveaus:

Crosstown Jong: 10-14 jaar

Ben je tussen 10 en 14 jaar en hou je van dansen? Dan is Crosstown Jong de plek om je eerste stap te zetten en verschillende dansstijlen te leren.
Les: 1x per week

Crosstown I: 14+

Vind je dansen leuk, maar heb je nog niet zoveel ervaring? Bij niveau I leer je basistechnieken en maak je kennis met verschillende dansstijlen.
Les: 1x per week

Crosstown II: 14+

Heb je al wat ervaring met dansen en basistechniek? Niveau II gaat dieper in op de verschillende dansstijlen en je leert je eigen persoonlijke stijl ontdekken.
Les: 2x per week

Crosstown III: 14+

Ben je dagelijks met dansen bezig en wil je hier serieus verder mee? Bij niveau III volg je een intensief programma waarin je de kans krijgt je talent en creatieve ambities te ontwikkelen. Je verdiept je eigen stijl en werkt met professionele Korzo choreografen naar een productie toe!
Training: 3x per week

Aanmelden

Je kunt je voor proeflessen, selectiedagen van Crosstown en Crosstown Jong aanmelden via het online inschrijfformulier.

Meer informatie?

Neem contact op via crosstown[@]korzo.nl of 06-81280987.

You are here

Video